Å være  «bevæpnet» med riktige business-apps  kan gi deg  verdifulle tidsbesparelser i løpet av en arbeidsdag. Her er et lite utvalg apps til inspirasjon.

 

Keeper Password – kryptert nøkkelknippe

Svært mange benytter samme kode til alt som krever pålogging, noe som er en enkel men svært usikker løsning. Det er selvfølgelig langt tryggere å velge forskjellige koder for alt, men samtidig ikke like lett å huske dusinvis av ulike passord. Høres det kjent ut? Da kan Keeper Password være riktig app for deg. Denne appen håndterer og lagrer nemlig alle passordene dine sikkert på ett sted. Keeper Password er kryptert og kan synkroniseres på tvers av PC, nettbrett og smarttelefon. Løsningen er gratis å laste ned, men koster 65 kr. per år i abonnement.
» Keeper Password for iOS
» Keeper Password for Android
» Keeper Password for Windows Phone

DocuSign – Signaturer i en digital verden

Med DocuSign, kan du signere dokumenter direkte på din iPad eller iPhone. Du skriver ganske enkelt signaturen din på skjermen, og lagrer den for senere bruk. Neste gang du ønsker å signere et dokument, trykker du på skjermen der du vil ha signaturen, og tilpasser størrelsen på signaturen ved å dra i kantene på boksen. Appen fungerer godt og intuitivt, og du kan signere fire dokumenter gratis før appen begynner å koste penger.
» DocuSign for iOS
» DocuSign for Android

TripIt – en nyttig reiseassistent

Hvis du gir TripIt tilgang til mailboksen din, finner den selv og samler sammen billetter, informasjon og reservasjoner til hver enkelt tur du har booket. Etter dette vil du finne all nødvendig reiseinformasjon i TripIt appen med ordrenumre, avgangstider, adresse til hotellet du har booket, avstand til steder du har møter, og forslag til hvor du bør spise.
» TripIt for iOS
» TripIt for Android

CamScanner – fra papir til PDF

En god scanner er gull verdt når du trenger å få omdannet papirdokument til digitale dokument. Denne jobben gjøres enda enklere med CamScanner: Du åpner ganske enkelt appen og tar bilde av dokumentene som skal skannes. Hvis dokumentet har flere sider samles de i en PDF-fil. Du kan så navngi dokumentene, sende de per e-post, eller laste de opp til skyen.
» CamScanner for iOS
» CamScanner for Android
» CamScanner for Windows Phone

Les også: Business apps som gjør arbeidet ditt enklere