Med Skype for Business kan du effektivisere arbeidsdagen din, slik at du får mer tid til forretningsutvikling og kundepleie. Men det er langt fra alle som utnytter pakkens fulle potensial. Vi viser deg hvordan du får mer ut av kommunikasjonsverktøyet.

Mange bedrifter har allerede kjøpt og implementert Office 365-pakken, som med sine programmer som Skype for Business kan gjøre arbeidsdagen lettere og øke effektiviteten for både ledere og ansatte. Men hvis dere kun utnytter en brøkdel av mulighetene, vil mye av investeringen gå tapt.

Her kommer derfor fire tips som kan kick-starte bruken av Skype for Business:

Gå fra fysiske møter til nett-møter
Ved hjelp av videofunksjonen til Skype kan dere gjennomføre møter med kolleger, kunder og samarbeidspartnere uansett hvor dere befinner dere. Selv ved korte fysiske møter, kan deltakerne raskt kaste bort mye tid på transport, booking av møterom og koordinering av tid og sted. Nett-møter er tidsbesparende og kostnadsreduserende.

Få oversikt over din egen og dine kollegaers tilgjengelighet
Tilgjengelighets statusen i Skype gjør at andre raskt kan se om du er ledig og har tid til å chatte eller svare på e-post. Og hvis du er opptatt, kan kontaktene dine enkelt finne en av dine kolleger som er tilgjengelige. Statusen oppdateres automatisk basert på Outlook-kalenderen din.

Arbeid på tvers av arbeidsenheter og – systemer
Med Skype for Business kan deltakerne i samme møte være logget inn via både laptop, smarttelefon eller sitte i et møterom med webkamera og høyttalere. Dere velger selv kommunikasjonsformen som best passer den enkelte

Del skjermen med kolleger eller samarbeidspartnere
Gjør innholdet i dine presentasjoner mer transparent ved å presentere enten hele skrivebordet eller bestemte programmer med de andre møtedeltagerne. På denne måten trenger dere ikke sende vedlegg frem og tilbake via post. Dere har også mulighet til å jobbe direkte i samme dokument.