Ny kundeportal

Vi ønsker dine innspill
Vi jobber fortløpende med utvikling av den nye portalen. Dersom du lyst til å gi innspill og være med å forme vår nye kundeportal, ønsker vi å invitere deg med til å bli en betabruker. Det vil si at du deler dine ønsker og behov vedrørende portalen, og vi spør deg om innspill til brukeropplevelse og funksjoner underveis i prosessen. Du kan delta mye eller lite – alt etter hva som passer for deg.

Get TDC jobber stadig med å forbedre løsninger til det beste for våre kunder, og vi gleder oss til snart å kunne lansere en helt ny og spennende portal. Den nye løsningen vil samle alle dine eksisterende pålogginger og online tjenester på ett sted. Her skal du enkelt kunne finne frem til dine rapporter, justere abonnement, sjekke faktura og mye mer.

Ønsker du å bidra?
Bli en betabruker ved å sende din e-postadresse til christoffer.lindblom@tdc.no

Hvorfor ta i bruk kundeportalen?

  • Her skal du enkelt kunne administrere dine tjenester hos Get TDC, om det er mobilabonnement, datatjeneste, tv-løsningen eller sjekke fakturaen.
  • Kundeportalen vil ha et dashboard med widgeter som du selv kan tilpasse for å gi deg et godt overblikk, her kan du se status, driftsmeldinger og forbruk.
  • Du skal selv kunne sette opp oversikten slik det passer best for deg og ditt behov.