IT-sikkerhet er ikke som før

Trusselbildet endrer seg konstant med organisert cyber-kriminalitet og stadig mer kreative hackere. It-sikkerhet handler ikke bare om å beskytte IT-systemer, men også om å sikre bedriftens data og eiendeler, inntjening og omdømme.

TDC er en leverandør som setter sikkerhet i fokus. I en verden der «alt» skal gjøres på internett og omfanget av dataangrep, virus og uønskede e-mail stadig øker, er det viktig å ha en klar sikkerhetspolicy- og påse at den etterleves i praksis.

Den 100% sikre IT-løsning finnes ikke, men vi kan hjelpe deg langt mot målet! TDC leverer ulike sikkerhetsløsninger for å forebygge, oppdage og bekjempe cyber-angrep mot din bedrifts IT operasjon.

TDC leverer alt fra enklere tjenester som e-mail viruskontroll og spam filter, til avansert web innholdsfiltrering, DDoS beskyttelse mot tjenestenekt og brannmur tjenester. Alt driftet av TDC slik at du kan fokuserer på din bedrifts kjernevirksomhet.

Ta kontakt med oss for en kartlegging av din bedrifts sikkerhetsutfordringer og for å få råd om hvordan vi kan hjelpe deg åpne den it-sikkerhet din bedrift behøver på 02150@tdc.no.

 

Kontakt oss på 02150 eller klikk her hvis du vil ha hjelp til å finne riktig løsning for din virksomhet.