Skatteetaten har valgt TDC for fire nye år

Oslo, 29. november 2013

TDC LEVERER NORGES STØRSTE CALLSENTER, MOBIL- OG FASTTELEFONI TIL EN ETAT I UTVIKLING.

Skatteetaten er med sine 5 millioner brukere og 6500 ansatte en av Norges største kunder på kommunikasjonstjenester. Det er derfor knyttet stor spenning til valg av leverandører og samarbeidspartnere.

TDC har levert telefoni og callsenter til Skatteetaten de siste 4 årene. Godt samarbeid, konkurransedyktige priser og smarte skreddersydde løsninger var utslagsgivende da TDC fikk fornyet tillit. Avtalen omfatter hovednumre, sentraler og flere tusen SIM-kort.

Skatteetaten er målbevisst i sin prioritering av teknologivalg. Publikum skal kunne kommunisere med etaten fra den plattformen som passer publikum best, og fokus er derfor satt på mobilkommunikasjon.

I forrige avtaleperiode leverte også TDC et sms-system som gjorde at Skatteetaten ble først i Europa til å tilby landets innbyggere rapportering av boligareal via mobiltelefon. Denne løsningen videreføres i ny avtaleperiode.

- TDC ser frem til å fortsette samarbeidet med ett av Norges største og mest innovative IT-miljøer og å videreutvikle gode løsninger for publikum og det offentlige Norge. Skatteetaten er en svært viktig kunde for oss og det er en solid attest at vi blir valgt på nytt. Vi ser frem til nye utfordringer, og til å bidra med løsninger som møter ambisjoner og kvalitetskrav hos Skatteetaten i takt med etatens behov, sier Ketil Kivedahl, adm. Direktør TDC.
Om Skatteetatens IT- og servicepartner (SITS)
Skatteetatens IT-og servicepartner (SITS) har et av Norges mest moderne og spennende IT-miljøer. Skatteetatens systemer er av Norges største når det gjelder datamengder og brukere.
SITS utvikler, forvalter og drifter disse systemene. Arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet. Vi utvikler innovative løsninger innen fastsetting og innkreving av skatter og avgifter.