TDC tilbyr kunder gratis videokonferansemøter i forbindelse med streik

TDC tilbyr sine kunder gratis videokonferansemøter i forbindelse med streiken blant flyteknikerne i Finland

Flyteknikerne i Finland gikk ut i streik klokken 05.00 (finsk tid), mandag 25. oktober. Dette innebar at Finnair, Blue1 og flere andre flyselskap som flyr til og fra Finland innstiller sine flygninger. 

I TDC vet vi at det å møte kunder og kollegaer ansikt til ansikt spiller en stor rolle for bedrifter og virksomheter. Disse møtene behøver derimot ikke å innebære lange reiser. Ifølge en undersøkelse TDC har gjennomført kan opp mot hvert fjerde møte med fordel holdes virtuelt. Videomøter er et eksempel på slike virtuelle møter.

TDC er en nordisk leverandør av telekommunikasjonsløsninger til bedrifter og offentlig sektor. TDC har videokonferanseløsningen TelePresence installert i både Helsingfors, Stockholm, Oslo og København. Vanligvis benytter TDC dette utstyret til interne møter, men under disse spesielle forholdene ønsker TDC å sikre at kunder ikke går glipp av viktige møter. Vi ønsker derfor å tilby våre kunder å benytte seg av våre videokonferansefasiliteter kostnadsfritt. 

Slik booker du
Hvis du er TDC kunde og ønsker å benytte deg av dette tilbudet bes du kontakte marketing@tdc.no. Møtene kan holdes mellom byene Helsingfors, Stockholm, Oslo og København. TelePresence-løsningene finnes i TDCs kontorer i nevnte byer. Møtene kan bookes kostnadsfritt så lenge det er flystreik i Finland, men allerede bekreftede og bookede møter avholdes uavhengig av statusen på streiken.

For ytterligere informasjon kontakt:
Anita Hjørring, Markedssjef TDC AS
Mobil: +47 93 081 368
E- post: anita.hjorring@tdc.no

Om TDC
TDC leverer moderne og fleksible kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor i Norge og Norden. Løsningene implementeres på eget multiservicenettverk som sikrer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. TDC har 210 ansatte i Norge. 

TDC i Norge er en del av TDC konsernet, Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på ca 36 milliarder DKK (2009) og ca. 15.000 ansatte.
For mer informasjon se www.tdc.no eller www.tdc.dk