Pressemeldinger

18.11.2011
TDC endrer videomarkedet med en komplett nordisk videokonferanse-løsning
Videokonferanse-løsninger har tradisjonelt krevd at flere leverandører og netteiere involveres for kundens regning, noe som har ført til unødvendig lange og dyre prosesser. Dette endrer seg nå når TDC lanserer TDC Nordic Video, Nordens første komplette videokonferanse-tjeneste. Med eget nordisk nett, én kontaktperson og én avtale, tilbyr nå TDC sine nordiske kunder en mer pålitelig, enklere og mer fleksibel videokonferanse-løsning enn markedet har sett tidligere.

24.10.2011
Bufetat valgte TDC-løsninger
Bufetat (Barne-, ungdoms- og familieetaten) har inngått en avtale med TDC om datakommunikasjon (WAN). Anbudet har en verdi på 20 millioner kroner, og strekker seg over to år med opsjon på videre leveranser i ett pluss ett år.

06.09.2011
TDC og VideoNor satser på videokonferanse
TDC og VideoNor har inngått en samarbeidsavtale om å levere bredbånd med profesjonell videokonferanse i Norden.

23.08.2011
Statens vegvesen valgte TDC
Statens vegvesen har valgt TDC som sin nettleverandør for de neste fire årene. Kontrakten har en verdi på rundt 100 millioner kroner og betyr at vegvesenet bytter kommunikasjonsleverandør fra EDB ErgoGroup til TDC og deres løsninger.

15.06.2011
Feil i mobilnettet 10 juni
Fredag 10. juni 2011 fikk Telenor en alvorlig feil i sitt mobilnett som berørte en stor del av Norges befolkning.

08.06.2011
TDC kan levere Internett-aksess med IPv6
I dag er det World IPv6 Day, dagen da flere store aktører har gjort sine web-sider tilgjengelig via IPv6. TDC er med, og våre web-sider (tdc.no samt .dk, .se og .fi) kan nås via IPv6. TDCs nordiske nett er klargjort for IPv6, og TDC leverer allerede Internett-aksess med IPv6 til bedriftskunder.

25.05.2011
TDC tilbyr sine kunder gratis videokonferansemøter ved flyforsinkelser på grunn av askeskyen
Den nordiske telekomleverandøren TDC tilbyr alle kunder gratis videokonferanser ved kanselleringer eller forsinkelser av fly på grunn av askeskyen. Tilbudet gjelder videokonferanser mellom alle de nordiske landene.

14.03.2011
TDC er først ute med Microsoft Lync
TDC er den første nordiske leverandøren som har sertifisert sin SIP Trunk for Microsoft Lync. TDC har nå satt i drift sin første Microsoft Lync løsning i Sverige sammen med Växjö kommune.

07.02.2011
Bergen kommune fornyer med TDC
TDC fikk fornyet tillit da Bergen kommune valgte telefoni- og nettleverandør for de neste årene. – Det er svært motiverende å bli gjenvalgt, sier administrerende direktør i TDC AS, Ketil Kivedahl.

27.01.2011
Expert-kjeden valgte samordnet kommunikasjon fra TDC for hele Norden
Expert-kjeden har inngått en fire års avtale med TDC for virksomheten i alle
de fire nordiske land. Leveransen omfatter helhetlig datanett (IP-VPN), telefonitjenester og sentralbordløsning i og mellom elektrokjedens hovedkontor, lagre og butikker i Norge, Finland, Sverige og Danmark.

26.10.2010
 TDC tilbyr kunder gratis videokonferansemøter i forbindelse med streik
Flyteknikerne i Finland gikk ut i streik klokken 05.00 (finsk tid), mandag 25. oktober. Dette innebar at Finnair, Blue1 og flere andre flyselskap som flyr til og fra Finland innstiller sine flygninger.

12.04.2010
Kommuner ringer gratis med TDC-løsning
All telefonitrafikk mellom ti kommuner i Hordaland blir nå gratis. Kommunene i Nordhordland regner med å kutte telefonutgiftene med 25 prosent gjennom avtalen de nå har inngått med TDC.

30.03.2010
TDC og Vodafone inngår nordisk partnerskap
TDC og Vodafone har inngått et stort nordisk partnerskap. Det strategiske samarbeidet vil skape en samlet global plattform for TDCs og Vodafones kunder.

 

< Forrige side