Pressemeldinger

18.12.2012
TDC med ny storavtale i Agder
Fylkeskommunene og kommunene i Agder inngikk i desember kontrakt på inntil 100 millioner kroner med TDC. Avtalen gjelder leveranse av bredbåndskapasitet, internettforbindelse og et spekter av funksjonalitet i minst 8 år fremover.

07.11.2012
TDC med fornyet tillit hos Statistisk sentralbyrå (SSB)
Statistisk sentralbyrå har i 4 år vært kunde hos TDC på fast- og mobiltelefoni. Som offentlig innkjøper måtte SSB dermed ut med nytt anbud etter at 4-års perioden nå går mot slutten.

11.10.2012
TDC skal levere bredbåndstjenester til Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommuner
Innkjøpssamarbeidet for Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommune (BTV Innkjøp) har valgt TDC som ny leverandør av bredbåndstjenester. Avtalen har en årlig verdi på 6 - 8 millioner kroner. I sterk konkurranse med tre andre tilbydere oppnådde TDC høyeste score på både tilbudt løsning, pris og service.

05.06.2012
TDC tilbyr IPv6 til alle nye Internett-aksesser
I morgen er World IPv6 Launch.  http://www.worldipv6launch.org/
TDC tilbyr fra denne dagen IPv6 og IPv4 (Dual-stack) til alle nye Internett-aksesser.
TDC har levert Internett-aksess med IPv6 til bedriftskunder i flere år.

18.04.2012
Finland best på videokonferanse
I en fersk undersøkelse i regi av TDC og TNS Gallup om bruk av videokonferanse i Norge, Sverige og Finland viser det seg at finsk næringsliv ligger langt foran oss i Norge.

16.04.2012
Riksrevisjonen valgte TDC
Riksrevisjonen har valgt TDC som ny leverandør av abonnements- og trafikktjenester for mobil- og fasttelefoni. Avtalen har en verdi på rundt 4 millioner kroner, og inkluderer i tillegg leveranser av mobiltelefoner og utstyr.

 

< Forrige side