Pressemeldinger

Presse & Nyheter

17.07.2018
Telia kjøper Get TDC Norge og etablerer en ny sterk industriutfordrer
Telia har i dag inngått avtale om å kjøpe Get TDC Norge. Det nye sammenslåtte selskapet blir en sterk utfordrer i Norge og lover å fortsette milliardinvesteringene. Selskapet tar mål av seg til å levere fremtidens ledende digitale kundeopplevelser.

07.05.2018
Telia inngår fiberavtale med TDC: tilrettelegger for ny teknologi
Telia inngår fiberrammeavtale med TDC. Dermed tar Telia nok et skritt for å sikre kontroll over eget nett og gode løsninger på veien mot fremtidens 5G.

23.12.2016
TDC og Norsk Tipping inngår storkontrakt
TDC sørger for at Lotto- og Tippekupongen er med i trekningen.
Tenk deg datasystemet som håndterer de hundretusenvis av lotto- og tippekuponger som leveres rett før fristen på lørdager, og sørger for at din rekke blir med i trekningen. Slike kritiske kommunikasjonssystemer skal TDC levere til Norsk Tipping de neste 4 årene, etter at TDC vant storkontrakt om datakommunikasjon til Norsk Tipping.

15.12.2016
Politiet velger TDC som leverandør av kritisk infrastruktur
TDC har igjen vunnet en storkontrakt, denne gangen med Politiet. Politireformen skal fornye og modernisere måten Politiet jobber på, og reformen oppfordrer blant annet til mer bruk av digitale verktøy og hjelpemidler for å få utført politiets tjenester funksjonelt og effektiv. TDC blir en viktig leverandør for å muliggjøre dette samfunnsoppdraget.

01.12.2016
GET TDC tar kristen Norge med opp i skyen
Get TDC er valgt som eksklusiv tilbyder av framtidsrettede telekomløsninger til Kristen- Norges interessefellesskap (KNIF) og Den norske kirke ved Kirkepartner IKT (KIKT). Rammeavtalen gjelder for 4 år og omfatter rundt 5.000 virksomheter og 25.000 ansatte. Avtalen har et årlig potensial på rundt 50 millioner kroner. Get TDC leverer en skybasert bedriftsnettløsning, fast- og mobiltelefoni. Ansatte og frivillige får mulighet til å få privatabonnement Get Mobil som en del av avtalen.

26.10.2016
TDC leverer framtidens kommunikasjonsløsninger til Bergen Kommune
TDC er valgt som hovedleverandør av framtidsrettede og innovative kommunikasjonsløsninger for Bergen kommune. TDC skal levere et multimedianett til over 600 IP VPN lokaliteter i kommunen, internett og telefoni løsninger for ansatte, skoler og gjestenett, samt velferdsteknologi for kommunens brukere. Verdien på kontrakten er rundt 200 millioner og gjelder for de neste 6 årene med opsjon på ytterligere 3 år.

04.06.2015
Patentstyret velger TDC
Patentstyret har valgt TDC som leverandør av en ny mobilkommunikasjonsløsning. Avtalen strekker seg i første omgang over 2 år.

15.09.2014
TDC etablerer skandinavias ledende kabel-TV selskap
Den danske TDC Gruppen kjøper Get A/S, Norges ledende leverandør av premium TV og bredbånd, for å etablere skandinavias største kabel-TV selskap. Med 1,7 millioner husholdninger tilknyttet og en omsetning på 7 milliarder DKK på kabel blir TDC Gruppen den ledende kommunikasjons- og underholdningsleverandøren i regionen.

27.03.2014
Telenor må betale tilbake til TDC
Post og Teletilsynet har bestemt at Telenor skal betale tilbake 18 millioner til TDC, som Telenor har tatt for mye betalt av fra 2010 til 2012.

24.02.2014
TDC befester posisjonen i Norge
TDC Norge hadde et bra år i 2013, og leverte et resultat på nivå med 2012. Selskapet vokser stadig på mobiltelefoni, og vant en rekke store kontrakter gjennom året.

29.11.2013
Skatteetaten har valgt TDC for fire nye år
TDC LEVERER NORGES STØRSTE CALLSENTER, MOBIL- OG FASTTELEFONI TIL EN ETAT I UTVIKLING.
Skatteetaten er med sine 5 millioner brukere og 6500 ansatte en av Norges største kunder på kommunikasjonstjenester. Det er derfor knyttet stor spenning til valg av leverandører og samarbeidspartnere.

22.04.2013
TDC BEKREFTER POSISJON SOM TOTALLEVERANDØR - STORE BESPARELSER FOR LANDETS FYLKESKOMMUNER
Tidenes største TDC-kontrakt utenfor Danmark er signert.  Innkjøpssamarbeidet for Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommune (BTV Innkjøp) valgte TDC som leverandør, nå også på telefoni. TDC skal levere 18.500 mobilabonnementer samt fasttelefoni og tilhørende tjenester til de tre fylkeskommunene, samt de fleste kommunene i de tre fylkene.

21.03.2013
DDoS angrep koster samfunnet millioner - slik beskytter du deg selv
Stadig flere bedrifter og offentlige institusjoner opplever at nettsidene deres rammes av massive hackerangrep, såkalt DDoS, som koster samfunnet millioner av kroner. Men det finnes måter å beskytte seg på. Blant annet gjennom valg av riktige teknologiske løsninger.

 

Neste side >