Om TDC

Om TDC

Totalleverandør av kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet i Norge

TDC i Norge er en betydelig aktør i det norske telekommunikasjonsmarkedet, og leverer kommunikasjonsløsninger og drifter infrastrukturen til mange av landets aller største virksomheter. Selskapet inngår i TDC-konsernet, som er Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på 31,83 milliarder NOK (2015).

TDC-konsernet eier fiber- og DSL-nettverk i og rundt 80 av de største byene i Norden, og tilbyr det samme tjenestespekteret i Norge, Sverige og Danmark med garanterte servicenivåer, sentral overvåkning og koordinert salg og markedsføring. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et av Europas mest robuste og moderne langdistansenettverk.

TDC-konsernets tilstedeværelse i det nordiske markedet ble forsterket gjennom kjøpet av Get i september 2014. Med Get på laget ble TDC-konsernet størst i Norden på TV, nest størst på bredbånd og tredje størst på mobil.

I dag har TDC-konsernet 80 000 kilometer med høyhastighet infrastruktur, egne linjer til USA og Europa, og cirka 9 millioner abonnement, hvorav 6,4 av disse er i privatmarkedet.

I Norge hadde Get og TDC en omsetning på NOK 4,1 milliarder og NOK 1,67 milliarder i EBITDA i 2015.


Om Get
Get er en av Norges ledende fiberbaserte bredbånds- og innholdsleverandør. Selskapet har 840 medarbeidere, som er brennende opptatte av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag. Get har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice. Gets kunder kan strømme tv- kanaler hvor de vil i huset, og se Get-tv på nettbrett og smarttelefoner hvor de vil i Norge.

Gets tjenester leveres over ulike fiberteknologier som sikrer at over 1 million kunder i 500 000 hjem, har enorm kapasitet og muligheter for de beste opplevelsene, Norges største utvalg av digital-TV kanaler, og egen filmbutikk med over 6 000 leietitler. Alle Get-kunder med bredbånd har også Get Sky, en brukervennlig og ubegrenset skylagringstjeneste inkludert i abonnementet.Les mer om TDC konsernet her