Sikkerhet

Tale

TDC BlackBerry
Dette er markedets sikreste løsning for å håndtere e-post, kontakter, kalender, oppgaver og notater på smarttelefoner, der all trafikk mellom smarttelefonene og BlackBerry Enterprise Server er sikret med kryptering. Blackberry konseptet bygger på Blackberry Enterprise Server 10 med en integrert MDM løsning som også kan håndtere iOS og Android enheter. Dette gjøres gjennom et skybasert konsoll som gir rapportering, oppsetting av sikkerhetsinnstillinger og generell administrasjon. BlackBerry har en egen  BlackBerry App World, som gir tilgang til et stort antall applikasjoner. BlackBerry App World er tilgjengelig på alle BlackBerry terminaler.

TDC Secure Mobile
Terminaluavhengig ternett for størst mulig sikkerhet og opprettes som et mobilt punkt i kundens IP VPN. Brabonnement der mobil datatrafikk går via ett eget APN (Access Point Name) som går utenom inukerne oppnår derved samme sikkerhet, som brukerne på det interne nettverket bak virksomhetens firewall.

TDC Mobile Device Management
Dette er et administrasjonsverktøy som automatiserer sikrer oppsett og innstillinger på mobiltelefoner og nettbrett over trådløst nettverk. Det er enkelt å fjernslette innhold ved tap eller tyveri, samt enkelt å gjenskape innhold til ny enhet.
MDM tjenestene har ulik støtte og funksjonalitet avhengig av type enhet og plattform OS. Det er ulikt hva produsentene av mobiltelefoner og nettbrett åpner for av MDM støtte (API).

TDC Hotspots
TDC tilbyr nå foruten GPRS/3G dataoppkobling også tilgang til trådløse soner i og utenfor Norge via en samarbeidsavtale med iPass som er en global leverandør av tjenester på trådløse soner. Gjennom iPass får du tilgang til over 1 million trådløse «hotspots» i 113 land - med svært høy sikkerhet.
På reiser utenfor Norge vil bedriftene kunne dra nytte av iPass sitt globale nettverk av trådløse soner, for å oppnå utgifts kontroll over mobile kostnader. Brukeren laster ned en klient på sin PC eller smarttelefon, taster in brukernavn og passord og får da sikker tilgang til iPass sine trådløse hotspots.