Sikkerhet

Skybaserte sikkerhetstjenester

TDC Sentral brannmur
Sentral Brannmur fra TDC sikrer mot ubudne gjester i virksomhetens TDC Nordic IP VPN, dvs det interne nettet. Brannmuren er plassert hos og er eid av TDC, og det er vårt ansvar at utstyr og oppsett fungerer optimalt. Dette inkluderer at TDC foretar 24-timers driftsovervåkning samt installerer løpende sikkerhetsoppdateringer. Med TDC Sentral brannmur og Sentral internettaksess får din virksomhet en sikker og redundant forbindelse fra det bedriftsinterne nettet til internett uten å bruke ressurser på å vedlikeholde og drifte/overvåke en komplisert brannmur.

TDC Secure Web
 Internett er full av informasjon som sikkerhetsbevisste bedrifter ikke ønsker at deres medarbeidere skal se. Selv om det meste av slikt materiell er skjult på nettet kan selv uskyldige søk gi treff på sider med grovt eller uønsket materiell. Surfing på ikke jobbrelaterte sider med tung grafikk og nedlastning av musikk eller film kan ta så mye av bedriftens båndbredde att produktivt arbeid forstyrres. TDC Secure Web gir din bedrift ett verktøy som sørger for at Internett-tilgangen utnyttes effektivt for å oppnå bedre resultat og høyere produktivitet og gir kontroll på applikasjonene som brukes.

DDoS Protection
TDC har på nordisk nivå utviklet en sky basert tjeneste som overvåker kundens Internett-trafikk, og gjør det mulig at "vaske" bort ondsinnet trafikk i tilfelle angrep. Det gjør at server / enhet som er målet for angrepet kan fortsette å fungere normalt og fortsette å tjene "legitime" brukere på Internett.
Tjenesten gir 24/7 overvåking av all trafikk og omdirigering av trafikk og Mitigrering (vasking av trafikk) ved angrep. Analysering og kontinuerlig overvåkning ved Mitigrering.
TDC DoS Protection serivce er en tilleggstjeneste for til Internett, Internet Sub Service Provider og Internet Access Port. Tjenesten er utformet likt i alle nordiske land.