TDC Infoskjerm

TDC Infoskjerm

Den digitale markedsføringstrenden synes å ta over for de tradisjonelle løsningene og behovet for infoskjermer som kan erstatte de statiske papirplakatene og oppslagstavlene vokser. TDC har derfor utviklet produktet TDC Infoskjerm – skybasert digital signage.

Inforskjerm fra TDC er 100% skybasert noe som betyr at du slipper kostbare og kompliserte installasjoner på lokasjonene, annet enn skjermene. «Skyen» gjør at TDC kunder kan sitte sentralt å publisere samme eller ulikt budskap til forskjellige lokasjoner. Slik kan man rette sitt budskap til ulike segmenter til forskjellige tider av døgnet.

TDC tilbyr full overvåkning av kundenes løsning og tar det fulle ansvar for drift og vedlikehold av programvaren. Det betyr at kunder av TDC trenger kun å fokusere på hva de skal publisere og ikke på utstyret - for det passer TDC på.  

Siden TDC Infoskjerm er 100% skybasert behøver man ikke å investere i store IT løsninger, men heller bruke tid og ressurser andre steder i selskapet.  

Nøkkelegenskaper:

  • TDC Infoskjerm er 100% skybasert
  • Fleksibelt og kan lett utvides med flere eller andre skjermer
  • Proaktivt overvåket og driftet av TDC
  • Støtter skjermer fra 10” til videovegger bestående av flere skjermer
  • Brukervennlig- det er enkelt å publisere innhold
  • Kosnadseffektivt- velg mellom fire lisenser, basert på ditt behov

Løsningen gjør at små som store bedrifter kan være best og presis i sin markedsføring og informasjonsdeling.

TDC er også godkjent forhandler av Samsung skjermene som benyttes sammen med TDC Infoskjerm. De tilbyr også 3 års garanti med on-site reparasjon.

TDC Infoskjerm er produsert i samarbeid med Databeat.Net AS