Sikkerhet

Sikkerhet - Mobil

TDC Secure Mobile
Terminaluavhengig abonnement der mobil datatrafikk går via ett eget APN (Access Point Name) som går utenom internett for størst mulig sikkerhet og opprettes som et mobilt punkt i kundens IP VPN. Brukerne oppnår derved samme sikkerhet, som brukerne på det interne nettverket bak virksomhetens firewall.

TDC Mobile Device Management
Dette er et administrasjonsverktøy som automatiserer sikrer oppsett og innstillinger på mobiltelefoner og nettbrett over trådløst nettverk. Det er enkelt å fjernslette innhold ved tap eller tyveri, samt enkelt å gjenskape innhold til ny enhet.
MDM tjenestene har ulik støtte og funksjonalitet avhengig av type enhet og plattform OS. Det er ulikt hva produsentene av mobiltelefoner og nettbrett åpner for av MDM støtte (API).

TDC Hotspots
TDC tilbyr nå foruten GPRS/3G dataoppkobling også tilgang til trådløse soner i og utenfor Norge via en samarbeidsavtale med iPass som er en global leverandør av tjenester på trådløse soner. Gjennom iPass får du tilgang til over 1 million trådløse «hotspots» i 113 land - med svært høy sikkerhet.
På reiser utenfor Norge vil bedriftene kunne dra nytte av iPass sitt globale nettverk av trådløse soner, for å oppnå utgifts kontroll over mobile kostnader. Brukeren laster ned en klient på sin PC eller smarttelefon, taster in brukernavn og passord og får da sikker tilgang til iPass sine trådløse hotspots.