Internett

Internett

TDC tilbyr internett-løsninger tilpasset behovet til både små og store virksomheter, både når det gjelder hastighet, sikkerhet og support. Tjenestene realiseres på et av Nordens største og mest utviklede kommunikasjonsnett, med redundante høykapasitetsforbindelser til de viktigste andre ISPer og de nasjonale knutepunktene.

Internett kan tilbys på ulik type aksessteknologier, slik som fiber og xDSL. Som del av løsningen kan tilbys:

  • 4G BACK-UP. Dette innebærer at det settes opp en mobil dataforbindelse på 3G/4G, som automatisk aktiveres hvis den primære forbindelsen skulle gå ned.
  • Integrert WIFI, som gir medarbeiderne stor bevegelsesfrihet på kontoret, da de selv kan velge om de vil arbeide fra faste plasser eller ta med seg pcen til andre rom og jobbe trådløst på nettet derfra.
  • Integrert GJESTENETT, der kunder og andre besøkende kan nyte fordelene ved å benytte virksomhetens trådløse internettforbindelse. Gjestenettet holder trafikken utenfor det interne nettverket, slik at det ikke går på kompromiss med sikkerheten.
  • BRANNMUR: Funksjonen kan sammenlignes med en lås på virksomhetens dør ut mot internett, som hindrer uvedkommende fra å få tilgang til å stjele eller misbruke virksomhetens data.

Det kan også tilbys egne løsninger for virksomheter med store krav til hastighet og/eller spesielle behov mht. IP-adresser/ruting.

Løsningene kan enkelt oppgraderes hvis din virksomhet vokser eller får mer avanserte behov, både når det gjelder hastighet, tilleggstjenester og service-nivå. Alt til en forutsigbar månedlig fastpris. Dette sikrer at du får en løsning skreddersydd behovene til din virksomhet. Alt vedlikehold, drift, oppdateringer og support håndteres av TDC slik at du og dine medarbeidere kan konsentrere dere om deres kjerneforretning. Nå og i fremtiden.