Tjenester

Attraktive abonnement

Attraktive abonnement
TDCs tilbyr enkle og oversiktlige mobilabonnement tilpasset bedrifter med alle typer brukere. Abonnementene inkluderer fri tale og SMS i tillegg til en tilpasset datamengde. Abonnementet kan du bruke i Norge og i hele EU/EØS-området uten at det koster noe ekstra.

Mobilt Bredbånd og M2M-abonnement er også tilgjengelig med samme enkle prismodeller og anvendelighet.

Enkel administrasjon

Enkel administrasjon
TDCs abonnement og prismodeller gjør at behovet for oppfølging i hverdagen blir minimalt. Med våre løsninger kan du være trygg på at abonnementet inneholder nok mobildata og ringetid til at man ikke behøver å følge opp dette til en hver tid.

I vår portal er det også enkelt å gjøre endringer i abonnementet eller fordele kostnader mellom avdelinger i bedriften. Mobilappen sørger for at brukerne alltid har rask tilgang til å få oversikt over kollegaer og utføre det de trenger.

Mobil

Felles Datakvote
TDC Felles datakvote er den nyeste funksjonen til TDC Mobil. Med TDC Felles datakvote får bedriften en unik mulighet til å dele på den totale datamengden bedriften eier mellom alle de ansatte. For din bedrift innebærer det at bedriften kan fordele datamengden på alle ansatte og styre hvor mye data hver enkelt bruker skal ha tilgengelig basert på behovet til brukeren.

Felles datakvote vil i praksis eliminere overforbruket for bedriften. Administrator har full kontroll over totalforbruket og får tilsendt varsler når bedriftens samlede forbruk nærmer seg totalkvoten. Da kan man enkelt utvide denne etter behov.

Hele løsningen i lommen med Skybasert Telefoni

Hele løsningen i lommen med Skybasert Telefoni
TDC vet at våre kunders kommunikasjonsbehov endrer seg over tid. TDCs skybaserte produktportefølje inneholder mange muligheter. Kunder som starter med én type løsning kan utvikle løsningen sin for å dekke endrede behov når disse oppstår. Dette er unikt for TDC og gjør at våre kunder kan være trygge på oss som kommunikasjonsleverandør uansett hvilke behov fremtiden måtte bringe.

Med Skybasert Telefoni åpnes dørene for våre kunder til en verden av muligheter for hvordan telefoniløsningen kan fungere. Det er en komplett, skybasert telefoniløsning med avansert funksjonalitet – enten mobilbasert eller med IP-telefoni. Den skybaserte løsningen kan videreutvikles til å passe endrede behov over tid – nesten uansett hvilken retning bedriften går i.

 TDC SKY

TDC SKY
TDC Sky er inkludert i ditt mobilabonnement hos TDC. Skylagringstjenesten gir deg ubegrenset lagringsplass fra så mange enheter du ønsker. Enkelt å komme i gang er det også!

Last ned TDC Sky på alle dine plattformer slik at du alltid har dine bilder og filer tilgjengelig om du sitter hjemme, på kontoret eller om du er på farten.

Les mer på www.sky.gettdc.no

Norges beste 4G dekning

Norges beste 4G dekning
TDC Mobil sitt nettverk gir deg den beste dekningen fordi vi gir deg det beste 4G-mobilnettet i Norge*, med det beste utvalget og den mest jevne dekningen over hele landet.

Les mer på (her) https://info.gettdc.no/dekningskart